LOADING

Caută o rețetă sau un ingredient

Prăjituri

Biscuiti cu faina de secara si ciocolata

Biscuiti cu faina de secara si ciocolata sunt extrem de fragezi si aromati cu ghimbir si nucsoara. Este o combinatie super buna, iar faina de secara le da un gust aparte!

Sunt perfecti langa cafeaua de dimineata, langa o cana cu lapte sau pentru pachetul de scoala.

Biscuiti cu faina de secara si ciocolata

0 from 0 votes
Printează rețeta Adaugă comentariu
Fel: Desert
Bucatarie: internationala
Keyword: biscuiti, ciocolata, faina de secara, fursecuri
Timp: 40 minute
Porții: 1
Autor: Oana

Ingrediente

  • 135 gr faina integrala de secara
  • 20 gr cacao
  • 100 gr lapte
  • 1 galbenus de ou
  • 50 gr zahar
  • 60 gr unt
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare

Reteta pas cu pas

  • Amesteca intr-un bol incapator faina cu praful de copt, ghimbirul si nucsoara, zaharul, cacaua si un praf de sare
  • Topieste untul si amesteca-l separat cu laptele, galbenusul de ou si esenta de portocale
  • Adauga amestecul lichid peste cel solid si framanta usor cu mana pana obtii un aluat nelipicios si ferm
  • Formeaza biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungi si fara hartie de copt , cu ajutorul unei prese de biscuiti
  • Daca nu ai o forma de biscuiti, intinde aluatul pe masa si decupeaza cu forme speciale
  • Coace biscuitii la 180 de grade pentru 8-1o minute, iar dupa ce s-au racit pudreaza-i cu zahar
Tags:

Scrie-mi aici părerea sau întrebarea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked *