LOADING

Caută o rețetă sau un ingredient

Prăjituri

Biscuiti cu faina integrala si migdale

Biscuiti cu faina integrala si migdale sunt super fragezi, deliciosi, umpluti cu o crema fina de ciocolata, perfecti pentru o pauza la cafea!

Se fac foarte usor si sunt aromati cu coaja de portocala si lime, o bunatate!

Biscuiti cu faina integrala si migdale

0 from 0 votes
Printează rețeta Adaugă comentariu
Fel: Desert
Bucatarie: internationala
Keyword: biscuiti, faina integrala, fursecuri, migdale
Timp: 30 minute
Porții: 1
Autor: Oana

Ingrediente

  • 200 gr faina integrala de grau
  • 100 gr lapte
  • 1 galbenus de ou
  • 50 gr zahar
  • 60 gr unt
  • 1 lingurita coaja rasa de lime
  • 1 lingurita coaja rasa de portocale
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr faina de migdale
  • 1 praf de sare

Crema

  • 50 gr ciocolata neagra
  • 50 gr smantana pentru frisca

Reteta pas cu pas

  • Amesteca intr-un bol mai mare faina cu praful de copt, coaja de lime si de portocala, migdalele macinate fin, zaharul si un praf de sare
  • Topeste untul si amesteca-l separat cu laptele si galbenusul de ou
  • Adauga amestecul lichid peste cel solid si framanta cu mana pana obtii un aluat nelipicios si ferm
  • Pune aluatul in folie de plastic si lasa-l la frigider 15 minute
  • Formeaza biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungi si fara hartie de copt, cu ajutorul unei prese de biscuiti sau intinde aluatul si decupeaza cu forme speciale de biscuiti
  • Coace biscuitii la 180 de grade pentru 8-1o minute, pana se rumenesc usor
  • Prepara intre timp crema, incalzeste bine smantana si toarn-o peste ciocolata rupta bucati, apoi amesteca bine pana se omogenizeaza
  • Umple biscuitii raciti cu putina crema de ciocolata
Tags:

Scrie-mi aici părerea sau întrebarea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked *