Caută o rețetă sau un ingredient

Prăjituri

Cheesecake cu piure de mango

Cheesecake cu piure de mango este un desert fin, aromat si gustos! Se face foarte usor, mai mult dureaza pana se coace si se raceste 🙂

Se poate face siin forma rotunda, dupa plac. Jeleul de fructe poate sa fie facut cu fructe proaspete, congelate sau din compot, fiecare cum doreste. Mango din compot este suuper aromat si gustos, dulce, asa ca am facut o alegere buna si toata lumea a fost incantata!

Cheesecake cu piure de mango

5 from 2 votes
Printează rețeta Adaugă comentariu
Fel: Desert
Bucatarie: internationala
Keyword: cheesecake, crema de branza, mango
Timp: 1 oră 20 minute
Porții: 8
Autor: Oana

Ingrediente

  • 200 gr biscuiti digestivi
  • 50 gr unt topit
  • 600 gr crema de branza
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 4 foi de gelatina
  • 1 cutie compot de mango

Reteta pas cu pas

  • Marunteste biscuitii si amesteca-i cu untul topit
  • Tapetateaza cu hartie de copt o forma dreptunghiulara sau rotunda si toarna baza de biscuiti, presand usor cu lingura
  • Amesteca branza cu ouale batute, adauga zaharul, vanilia si coaja de lamaie si omogenizeaza bine ingredientele
  • Toarna crema de branza peste biscuiti si coace cheesecake-ul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 45 de minute
  • Scoate tava si lasa cheesecake-ul sa se raceasca complet
  • Intre timp paseaza feliile de mango din compot pana obtii un piure fin
  • Hidratateaza foile de gelatina in apa rece
  • Infierbanta piureul de mango si adauga gelatina scursa bine de apa, amestecand pana se topeste
  • Toarna piureul de mango peste cheesecake si lasa-l la frigider cateva ore inainte de servire
Tags:

Scrie-mi aici părerea sau întrebarea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Câte stele merită rețeta?