Caută o rețetă sau un ingredient

Rețete diverse

Frigarui de miel cu rosii cherry si sos de iaurt

Carnea de miel se combina perfect cu menta verde, asa ca am facut niste frigarui delicioase din pulpa de miel si un sos de iaurt grecesc aromat cu menta si usturoi verde. Neaparat sa incercati combinatia asta, este delicioasa!

Frigarui de miel cu rosii cherry si sos de iaurt

0 from 0 votes
Printează rețeta Adaugă comentariu
Fel: principal
Bucatarie: romaneasca
Keyword: frigarui, iaurt, miel, rosii cherry
Timp: 30 minute
Porții: 4
Autor: Oana

Ingrediente

  • 400 gr pulpa de miel
  • 200 gr rosii cherry
  • 1 ceapa mare
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita usturoi granulat

Sos de iaurt

  • 300 gr iaurt grecesc
  • 2 fire usturoi verde
  • 4 fire menta verde
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare dupa gust

Reteta pas cu pas

  • Taie pulpa de miel cuburi de 2 cm
  • Taie ceapa in cuburi de aceeasi marime cu carnea si apoi pregateste frigaruile, alternand carne de miel cu ceapa si rosii cherry
  • Amesteca intr-un bol boia dulce, usturoiul granulat, sare si piper dupa gust si oregano uscat
  • Unge frigaruile cu ulei de masline si presara amestecul de condimente peste ele
  • Incinge bine o tigaie gril si unge-o cu ulei, apoi rumeneste frigaruile pe toate partile, cam 3 minute pe fiecare parte
  • Serveste-le alaturi de o salata verde asortata si sosul de iaurt cu menta si usturoi verde
Tags:

Scrie-mi aici părerea sau întrebarea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked *