LOADING

Caută o rețetă sau un ingredient

Supe/Ciorbe

Supa crema de post cu mazare si spanac

Supa crema de post cu mazare si spanac este gustoasa si aromata cu menta, o supa dulce si consistenta ideala pentru pranz. O poti servi cu crutoane alaturi sa fie si mai satioasa. Eu i-am pus un mix de seminte crocante si a fost nemaipomenita!

O supa verde, plina de vitamine, cu legume proaspete, dar se poate face si cu legume congelate,sunt la fel de bune. Este gata imediat si este simplu de facut. La final este imbogatita cu ulei de masline extravirgin pentru un gust fin si rafinat.

Incearca si tu supa crema de post cu mazare si spanac si o sa-ti placa!

Supa crema de post cu mazare si spanac

0 from 0 votes
Printează rețeta Adaugă comentariu
Fel: supa / ciorba
Bucatarie: internationala
Keyword: mazare, praz, spanac, supa crema
Timp: 1 oră
Porții: 4
Autor: Oana

Ingrediente

  • 400 gr mazare congelata
  • 200 gr spanac proaspat
  • 1 fir de praz
  • 1 mana frunze de menta
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 2 linguri mix de seminte

Reteta pas cu pas

  • Pune la fiert o oala cu 2 l de apa si sare dupa gust
  • Adauga prazul taiat rondele si mazarea si lasa sa fiarba 20 de minute
  • Adauga apoi frunzele de spanac si mai lasa 5 minute sa fiarba
  • Scurge din apa in care au fiert legumele si las-o deoparte
  • Mixeaza supa cu un blender vertical si adauga uleiul de masline, zeama de lamaie, menta proaspata si sare si piper dupa gust
  • Daca mai este nevoie, adauga din zeama oprita pana ajungi la consistenta dorita
  • Serveste supa cu crutoane si mix de seminte deasupra
Tags:

Scrie-mi aici părerea sau întrebarea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked *